FESTIVALWEEKEND 2024

 
 

Op 3,4 en 5 mei staan de deuren van de Academie voor Muziek en Woord wagenwijd open. Van vrijdag tot en met zondag, een heel weekend feest in de academie!

Laat je verrassen op en rond het festivalterrein. Geniet van optredens van muziek & woord, ga op ontdekking in open lessen en maak kennis maken met tal van instrumenten.

Een waaier aan concerten door jong en oud, van ensembles over orkesten tot koren, van klassiek over jazz pop rock tot experimentele muziek.

In de pop-up bar kan je genieten van een drankje en kan de kleine honger gestild worden.

Schrijf je hier alvast in voor de try-outs.

Try-Outs

Spelenderwijs kennis maken met muziek en woord.

  • Try-out domeinoverschrijdende initiatie – zaterdag 4 mei 13u00 – 13u30
  • Try-out domeinoverschrijdende initiatie – zondag 5 mei 13u30 tot 14u15 + optreden 

Interesse? Klik hier om in te schrijven.

Het is een ontdekkingsreis waarbij je mag zingen, luisteren, spelen, klappen, tikken, en nog veel meer. Je maakt kennis met het vak Muzieklab.

  • Try-out muzieklab – zaterdag 4 mei 15u30 – 16u15
  • Zondag 5 mei om 12u00 – 12u45

Interesse? Klik hier om in te schrijven.

Parkeren

Om het parkeren goed te laten verlopen hier enkele spelregels:

  • Breng je je zoon of dochter naar de academie dan kan je gebruik maken van de “Kiss and Ride” aan de inkom van de academie in de Zilverberkenlei.
  • Parkeren kan met voorkeur op de parking van kerk Bethanie en op zondag kan je ook parkeren op de parking van feestzaal D’Ouwe Kerk. De parking van de academie is niet toegankelijk vanaf vrijdagmorgen.
  • Parkeren in de omliggende straten is mogelijk, maar probeer hierbij altijd het respect te bewaren voor onze buurtbewoners. In de Zilverberkenlei kan je tijdens het weekend enkel parkeren aan één zijde, die van de even huisnummers waarbij het bovendien verboden is op de berm plaats te vatten