Kerstconcert

Laat de bells maar jingelen en de engelen zingen, want op zaterdag 23 december brengen BrasCoBand, MusiCapellen en de koren van academie Brasschaat je helemaal in kerstsfeer. De ster schittert boven het auditorium van Sint-Michielscollege Brasschaat (Kapelsesteenweg 72). Vergeet niet om je stembanden te smeren, want meezingen mag. Wie dorst heeft gekregen na het kerstconcert dat ongeveer 1,5 uur zal duren, kan na afloop drankjes en hapjes verkrijgen aan democratische prijzen. Er is geen pauze voorzien tijdens het concert.

Om iedereen de kans te geven om te komen luisteren en meezingen, spelen we twee keer. Het eerste optreden start om 14u (deuren open om 13u30), het tweede om 16u30 (deuren open om 16u). Tickets kosten € 10, voor wie jonger is dan 12 jaar slechts € 5. Bovendien steun je met jouw aanwezigheid en toogverbruik het goede doel, want de opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week.

Tot slot een praktische mededeling: de kerstman en zijn elfjes kunnen hun slee makkelijk stallen op de parking of in de fietsenstalling voor de deur.

Inschrijven kan gemakkelijk via de volgende links: