Ons schoolteam

DIRECTIE

Katrien Van Loon heeft de algemene leiding en coördinatie van de academie. Zij is voornamelijk aanwezig in onze hoofdschool te Brasschaat, maar op afspraak ook in ons filiaal te Kapellen.  Wil je haar spreken? Neem contact op om een afspraak te maken.

placeholder_katrien

Yvonne Peters is onze beleidscoördinator. Zij ondersteunt Katrien in het opvolgen van belangrijke zaken binnen onze academie.

LEERKRACHTEN

GAMW Brasschaat telt een 50-tal leerkrachten. Zij werken elk binnen hun eigen domein en vakspecialiteit. Voor de individuele vakken spreken de leerkrachten samen met de leerlingen een lessenrooster af. Voor de groepsvakken liggen de lesmomenten vast. Je kan de leerkrachten bereiken via hun e-mailadres van de school.

Leerkrachtenlijst (link invoegen)

SECRETARIAAT

De secretariaatsmedewerkers ondersteunen de directie en de leerkrachten in het uitvoeren van hun opdracht. Hun takenlijst is heel uitgebreid: leerlingenadministratie, personeelsadministratie, infrastructuur, marketing en communicatie, organisatie van toonmomenten, bestellingen enz. En bovenal zijn zij het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en ouders. Ga naar de infopagina om te weten wanneer zij aanwezig zijn in de school.

Pauline Bergsma

Serge Vermunicht

Lisa Dewint

Wesley Van Tichelt

Linda Verbeek